TILBAKEMELDINGER FRA NOEN AV VÅRE KLIENTER FØRNØYDE KLIENTER

Grunder 48 år med eget selskap fra Rogaland. Usikret gjeld 1.8 millioner stod i fare for å miste leilighet, bil etc.
tok kontakt med slettgjelden.no. Slettgjelden bistod med nedbetalingsavtaler etter dividende.
Takket være denne hjelpen har jeg fortsatt både leilighet og bil. Kan anbefales.

Tvangssalg, Kvinne 40 år bosatt i Trøndelag. Unngikk tvangssalg av leilighet, forbruksgjeld over 1 000 000, slettgjelden forhandlet frem avtaler hos alle kreditorene som gjorde at jeg beholdt leilighet og i dag kan betjene min gjeld. Uten denne hjelpen hadde jeg mistet leiligheten og trolig hatt lønnstrekk hos namsmann i flere år. Stor takk til Slettgjelden.no

Nytt liv. Pensjonert kvinne 71 år bosatt på Nannestad . Gjeld kr 800 000.- Det ble søkt om offentlig gjeldsordning. Slettgjelden har fulgt meg opp på en slik måte at jeg har fått et helt nytt liv. Slettgjelden.no har vært til uvurderlig støtte og hjelp, all kontakt med namsmann, kreditorer og lege har de stått for.

Mann 73 år bosatt i Fredrikstad . Etter skilsmisse og salg av bolig satt jeg igjen med gjeld på kr 1 210 000, Inkassoselskaper og namsmann plaget vettet av meg. Jeg fant slettgjelden.no på nett og kontaktet de for hjelp. De hjalp meg med å få oversikt over all gjeld og kontaktet mine kreditorer. Nå er det søkt om offentlig gjeldsordning på 3 år. Ser frem til å nyte pensjonisttilværelsen gjeldfri. Slettgjelden har fulgt meg opp på en slik måte at jeg har fått et helt nytt liv.

Slettet kr 150 000.- av gjelden Kvinne 23 år bosatt i Østfold. Unngikk tvangssalg av leilighet, svindlet av eks samboer, fikk på plass refinansiering, lever nå med sunn økonomi takket være at slettgjelden ordnet opp. Fikk utrolig god hjelp av svært kompetente rådgivere.

Call Now ButtonFå hjelp i dag!